باطل کنندههای معاصر روزه : اين كتاب شامل توضیح بعضی از باطل کنندههای معاصر روزه و تبیین آنها و ترجیح اقوال علماء پیرامون آن مىباشد.
Author: خالد بن علي المشيقح
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
توضيحاتي در مورد زكات : زكات يكى از اركان اسلام است، كه شخص توانگر بدون پرداخت زكات اسلامش كامل نمىشود، رسول الله صلى الله عليه وسلم مىفرمايد: « بُنِيَ الإِسلامُ عَلى خَمْسٍ: شَهادَةِ أَنْ لا إِلهَ إلاَّ الله، وَأَنَّ محمداً رسولُ الله، وَإقامِ الصلاةِ، وإِيتاءِ الزَّكاةِ، وَحَجِّ الْبيْتِ، وصَوْمِ رَمَضانَ » متفق عليه. اگر فردى در پرداخت آن بخل ورزد و يا كامل پرداخت ننمايد مستحق عذاب خداوند خواهد شد.
در اين كتاب با بعضي از دروغ ها و تهمت هاي تيجاني كسي كه ادعا مي كند سني بوده و بعدا شيعه شده آشناشده و ارزش كتابها و گفته هاي تيجاني را متوجه مي شويد مؤلف محترم در اين كتاب بعضي از دروغ هاي تيجاني را برشمرده و به تناقض گويي هاي وي اشاره كرده است
Author: عثمان بن محمد الخميس
Translators: جعفر تقی زاده
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب جالب گوشه ای از زندگانی بهترین انسانها بعد از انبیاء یعنی اصحاب رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم را با اسلوبی جذاب بیان می کند باشد که جوانان ما با سیرت این ستارگان آسمان هدایت بیشتر آشنا شوند
Author: عبد الرحمن رأفت باشا
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
بحران و تثبیت در دوره تکوینی اسلام شیعی؛ ابوجعفر ابن قبه رازی و سهم او در اندیشه شیعی امامی کتابی نوشته آیت الله سیدحسین مدرسی طباطبایی است که به سال 1993 از سوی انتشارات داروین در شهر پرینستون چاپ شد. این کتاب درباره مفهوم امامت و تکامل آن نزد شیعیان است. پیدا است که در این موضوع آثار زیادی به نگارش درآمده ولی مدرسی باورهای مختلف درباره امامت و غیبت را برای نخستین بار مورد مطالعه تاریخی قرار داده است. در واقع کتاب او یک تاریخنگاری برای اندیشه امامت است.
Author: حسین مدرسی طباطبایی
Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
شاه ولی الله رحمه الله اثر گران سنگ علمی ـ اجتماعی خود حجت الله البالغه را به عربی نوشت است. در این کتاب صدای احیاگری و بازگشت به خلوص اولیه ی فرهنگ و علوم اسلامی، با تاکید بر قرآن و حدیث ، و نیز چاره اندیشی های اجتماعی برای حل معضلات مسلمانان در داده است... در مقدمه این کتاب می خوانیم...: بطور یقین ستون علم یقینی و رأس آنها، مبنای فنون دینی و اساسی آنها، علم حدیث است که در آن قول، فعل و تقریر افضل المرسلین ذکر میگردند، پس اینها چراغهای تاریکی و نشانههای راهنمایی مانند، ماه درخشنده شب چهارده هستند، هرکسی به آنها گردن نهد و حفظ نماید، به رشد و هدایت رسیده به خیر کثیر نایل میگردد، و هرکسی روگردانی و اعراض نماید گمراه شده، در ورطه هلاکت میافتد و به جز ناامیدی و خسران چیزی گیرش نمیآید، زیرا آن حضرت صلى الله عليه وآله وسلم مردم را به امر، نهی، انذار، تبشیر، پند و امثالی بیدار نموده است که آنها مانند قرآن و یا بیش از آن هستند، و این علم طبقاتی، و اهل آن بین هم درجاتی دارند، و برای آن پوستهای که در داخلش مغز، و صدفی است که اندرون آن مروارید، وجود دارد.
Author: شاه ولی الله دهلوی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com